Dallas Cowboys v primerjavi z Nyc Creatures Month 1

To je od 43,5 danes, s prehodi dos/step 1 in cash 5/step 1 na Več kot. Pri DraftKings je zadeva porazdelitve vstopnic stave-sportne.com nájsť viac korak 3/1-in porazdelitev denarja 2/prvi korak za 49ers. In morda že prej, BetMGM je navedel število vstopnic od 4/1-skupaj z in denarjem od dos/step one do 49ers. Najnovejša prihajajoča tekma ima najnovejše Bay area 49ers v nasprotju z najnovejšimi York Jets. Rodgersova produktivnost za San francisco je bila njegova otroška ekipa, kar zagotavlja neverjetno navdahnjeno predstavo obeh strani na nacionalni televiziji.

  • To je pridih glede tega, da so izločili 21 predmetov znotraj treh iz teh iger, vendar sta dva posameznikova dosežka prišla v 10. tednu ali kasneje.
  • To je zato, ker si je Seattle QB Geno Smith poškodoval ramo v nasprotju z Ramsi, vendar se je na koncu vrnil v igro.
  • Gre za korak z dvema metodama, vendar s tanko za vašo slabšo Zahodno Virginijo, pri 52% izven stav/57% denarja.
  • Najnovejši Raiders so premagali serijo letošnjih sezon, ki je vključevala tekmece AFC West, in v skupnem seštevku prekašali sveže Broncose.
  • Seveda je v mislih tudi novi dinamo Christian McCaffrey.

Po odprtju pri 43,5 se je skupna vrednost BetMGM v zadnjih nekaj tednih znatno zmanjšala. Do 22. avgusta se je znižal na 40 in lahko preidete na 39,5 Week-end, ki imajo zgodnje prehode 3. korak/1. korak in lahko zelo zgodaj unovčite nad 9/1. “Zgrabili smo določene očitne ukrepe za vaš družinski pas Steelers, 3. korak, kar nas je preusmerilo na 2,5,” je dejal Degnon. “Resnično verjamem, da bomo videli, da je bil poseben javni denar vložen v nove 49ers.” Purdy je imel komolec izven sezone postopke in tudi začetek 49-ih je vse do štirideset in dva odličnega odpirača, ki ima najnovejši tok BetMGM, ki bo na sporedu danes, tako da lahko dvainštirideset.5 vsi najnovejši vstopi in denar vzamejo najnovejše Več,« je dejal Shelton.

Moneyline: Eagles Versus Patriots, 1. teden

Popolnoma nove Beasts se odprejo in ostanejo -1 za tablo priložnosti SuperBook’s NFL Day 1. Kljub temu na splošno poskusite omembe vrednega zgodnjega selitelja takoj po popolnoma novem. Morda bi lahko dobili 15 urnik razrešnice. Nova SuperBook je odprla Pats-Bengals pri Cincinnatiju -9,5 in tam je zdaj linija. V tem zelo zgodnjem trenutku se je celoten dvignil s 43 na 42,5. Cincinnati je naredil novo Extremely Pan pred nekaj 12 meseci in skoraj premagal najnovejše Los Angeles Rams. Ravno lani so povsem novi Bengalsi izgubili Joeja Burrowa zaradi hude poškodbe roke v 11. mesecu in morda niste izboljšali končnice.

Nfl možnost: pogosta vprašanja

dotabuff betting

To je zato, ker imajo več izbir, ki imajo še kakšno drugo možnost. Zaradi tega lahko zapis kvot postane zmeden, saj ustvarite izbire NFL. Ko se vam zdi tako, lahko uporabite naš lasten kalkulator možnosti za formalno zaslužek.

Tampa Bay Buccaneers v Detroit Lions Chance And you may Forecasts, 2. dan

Najnovejši Titani običajno tekmujejo za posedovanje Awesome Pan 59 in najverjetneje trdijo, da niso postali zmagovalna skupina, vendar ne nosimo na primer podpore Williamsu, ker je 4,5-delni favorit. Ustalil se bo v tem, vendar bo postal preveč razburjen, kar bo vodilo do napihnjenega obsega 1. tedna. To je dolgotrajna ekskurzija po vsej državi, tako da lahko Ny do Cardinals. Takoj po dobrih cuatro-13 12 mesecih so novi kardinali najverjetneje odlični ljudje s šestimi zmagami v letu 2024. Kyler Murray potrebuje odličen morilski instinkt zaradi svoje skupine, da bi dobro delal, vendar morate ostati odsoten.

Najnovejši Panthers so v resnici zabava Bakerja Mayfielda, takoj po tem, ko je Carolina zamenjala pogojno peto kroglo za Browns na branilcu. Mayfield se spopade s svojo nekdanjo ekipo in vsebuje priložnost za takojšnje maščevanje. Ker so Brownovi vrgli brisačo nekdanjemu prvemu mestu v podporo Deshaunu Watsonu, je to pogosto vroče. Novi Ovni v četrtek zvečer začnejo z najnovejšim zavetiščem naslova Extremely Bowl. Skupina ni bila nepremagljiva pred enim letom, vodila je dvanajst do pet, tudi po varnostni enoti do majhnega 15. mesta v pozdravu stvari.

olimpru betting

Pri kvoti -265 FanDuel Eaglesom dejansko zagotavlja natančno načrtovano verjetnost 72,60 % za novo končnico. Samo San francisco 49ers (-470) ponuja najboljšo možnost v primerjavi z Eagles na NFC. “To ne pomeni, da se morda ne igrajo, ampak posamezniki zdaj nimajo odgovornosti, da bi ga pravilno.” BetMGM, DraftKings in vi morda FanDuel kot tudi Schefflerja so zahtevali svoje sedeže in denarnega šefa, toda njegova kratka cena se odloči, da bo želel veliko več upravljanja, kar bo stavnice pošteno prestrašilo. Popolnoma nova stavniška javnost poskuša podpreti Schefflerja na ustreznem videu, privabiti najboljših 9,3 % vaših lastnih stav, vi pa lahko dobite 19,6 % svojega posla med stavo ESPN.Pa tudi nekaj prvih dni v letu prinaša nekaj zelo velikih spletnih iger.

Večje dobitke lahko ustvarite tako, da nastavite donosne parlaye, in vsi naši izbori računalniškega sistema NFL Parlay so ustvarjeni za pomoč. Izberi le svoje najljubše računalniške izbire lige NFL, ki jih najdeš na tem spletnem mestu, poišči legalno športno stavnico, ki ponuja privlačne kvote zanjo ali njega, in jo lahko premakneš skupaj z njo, da boš imel odlično igro. Sveži Steelers poskušajo iztržiti 61 % od prehoda na vstopnice/65 % stran od dajanja denarja. Za denarno linijo se dejanje nagiba k vašemu Pittsburghu, ne glede na to, ali je zato manj ali manj, v 55 % sedežev/59 % denarja. Nico Collins Kadarkoli TD (+110) uporabi največ vstopnic od vseh daril znotraj nocojšnjih lokacij uporabniških rekvizitov, pri čemer imajo hazarderji radi najnovejše Texans wideout. Coltsov desni branilec Jonathan Taylor poleg tega vidi veliko stav od uporabnika, tako da lahko dosežete prvotni TD posel.